donderdag 27 mei 2010

Lekker in de goot?

André kan niet behangen, hij zou laat zijn woensdag en heeft een spiertje in zijn nek verrekt. Na het eten (en de vaat) snel een was erin,  kluskleding aan en gaan. Helemaal vergeten dat de loodgieters er ook zouden zijn. De goten worden vervangen. Je zou ze bijna gaan bijhouden en poetsen, zo mooi. (ja sorry foto's vergeten). Op Evan's kamer moest nog een klein stukje behang geplakt worden. Heb het maar gewoon gedaan. Ging wel goed. Op sommige plaatsen had het behang niet helemaal gepakt dus ik heb er een kruis ingesneden en opnieuw gelijmd. Dus toch nog wat nuttigs gedaan.
Vanavond (donderdag) gaan de loodgieters de goot aan de voorkant vervangen. Ik zorg voor pizza's. Ga ik voor het eerst in de nieuwe keuken koken/opwarmen. In ruil voor de pizza's helpen zij me met roosters die boven de keuken moeten. Hadden we geen rekening mee gehouden, maar degene die de vriezers en koelkasten op z'n goede plek zette maakte ons daarop attent. Anders zijn zowel vriezer als koelkast na 5 jaar afgeschreven. Jammer dat ze dat niet direct hadden gezegd. Nu had Marten de kasten bovenin al helemaal dichtgemaakt. Zo zijn er nog steeds wel een paar uitdagingen. Nog even nadenken over de open haard! Tijd om te denken hebben we wel. De eerste 3 zaterdagen hebben we vaste afspraken, dus van klussen komt er niet veel. Kijken hoe lang we het volhouden om elke avond door de week te klussen. Tot nu toe gaat het niet slecht. :-)

Opa
Met opa gaat het iets beter, geen diarree meer. Nu weer oppassen dat het niet de andere kant op gaat. De bult is zo goed als weg. Het innemen van zijn medicijnen als er niemand is gaat nog niet zo goed. Opa heeft gisteren wel de boontjes gedopt en de aardappelen geschild. Het is nogal koud hier dus werken in de tuin gaat nog even niet. De wil is er wel in ieder geval. Het alarmknopje is er ook nog niet. Hebben we alles ingevuld, doet de vitras het toch niet. Gisteren weer opnieuw alles ingevuld. De telefoon van opa zou gisteren aangesloten worden, maar ook dat is nog niet gelukt. Ook de huishoudelijke hulp is teruggetrokken, want zolang als wij bij opa wonen kunnen wij voor alles zorgen. Moet voordat we weggaan weer opnieuw aangevraagd worden. pffff wat een gedoe weer.

1 opmerking:

  1. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen