donderdag 6 mei 2010

Koninginnedag, opa en afscheid, keuken

We kregen nogal commentaar omdat we de blog niet bijhouden. Sorry allemaal. Het is Momenteel zo druk dat ik zelfs niet aan fotograferen toekom. Gelukkig Heidi wel :-).

 Koninginnedag
Koninginnedag is eigenlijk een beetje aan ons voorbij gegaan, hoewel de foto dat misschien niet laat zien. We hebben de hele dag in het huis gewerkt. Heidi heeft de hele dag in het oranje gelopen. Geweldig. Heidi was wel lekker de stad in gegaan en die heeft de tijd van haar leven gehad. Johan had geen zin om mee te gaan. 's-Avonds zijn we (natuurlijk in het oranje) nog even de stad ingegaan, maar toen was alles al voorbij. Nog even wat gegeten uit het vuistje en lekker gewandeld.
 
Opa en afscheid
Met opa gaat het redelijk goed. Hij heeft wel weer een longontsteking gekregen, maar het lijkt of hij hier redelijk goed doorheen komt. Hij is gisteren (woensdag) thuis geweest. Dit was omdat het de laatste dag van Johan en Heidi in Nederland was. Ik heb ze vandaag naar schiphol gebracht. Ik zal ze missen en Opa ook. Vandaag is hij in bed gebleven, hij had weer een beetje last van zijn ademhaling en hoesten. Misschien had het afscheid er ook mee te maken. Het was een gezellige tijd, en ook fijn Heidi deed veel in huis. Toch is het ook wel fijn om weer even met het gezin te zijn.
 
Nieuwe keuken
Hier dan een foto van de nieuwe keuken. Hij is echt mooi en ook heel groot. (Het was best even schrikken, maar het went). Het is verder natuurlijk nogal leeg, maar dat vult vanzelf op. De hoge kasten worden nog ingebouwd. De elektricien is bezig met alle stopcontacten.
De tegels voor de gang en de berging zijn uitgezocht. Volgende week worden ze gelegd. Nog een paar laatste dingen voor de mannen en dan worden we helemaal losgelaten.
Het is tot nu toe ontzettend snel gegaan, nu moeten we zelf aan de slag. Ik ben bang dat het tempo nu toch wel een beetje omlaag zal gaan. Het is moeilijk om veel te doen wanneer je ook nog moet werken.
Morgen de rommel uit de tuin weghalen en dan gaat het sauzen en schilderen beginnen.
Posted by Picasa

3 opmerkingen:

  1. Dat ziet er al redelijk al uit. Of vergis ik me enorm?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Méééén, jullie kunnen wel een kookworkshop-zaak beginnen met zo'n keuken!

    BeantwoordenVerwijderen