woensdag 3 maart 2010

Verhuisd!

Verhuisd!
Zaterdagavond vertrok ik vanuit huis naar een optreden met Pokkenherrie en na het optreden naar opa's huis om te slapen. Gek idee. Ik ben eerst toch nog even naar huis gegaan om te douchen en mijn kluskleding weer aan te trekken. Want al mijn kleren zaten nog ingepakt. Langzamerhand wordt het ene huis voller terwijl het andere leeg raakt. Elke ochtend ga ik nog even naar huis om een was te doen. 's-Middags is hij klaar en dan in de droger. Dit is de laatse week dat het nog kan. Wim (man van mijn moeder) haalt vandaag nog even wat dozen op. Daardoor hebben we weer wat meer ruimte voor onze spullen in die ene kamer waar spullen mogen staan.

Verbouwing
Maandag 8 maart gaan ze beginnen aan het huis. De offerte is 25 februari getekend. Martin Brongers gaat het doen. Deze week nog snel het huis helemaal leeghalen. Doordat we extra geld moeten regelen moet ook het huis weer getaxeerd worden. Jord de Wit van Hypotakecare regelt al die zaken altijd heel goed. We hebben nog geprobeert om de keuken via marktplaats te verkopen, maar tot op heden is dat niet gelukt. We hebben de vaatwasser aan mijn moeder gegeven. Die wilde er graag een en ik geef hem liever weg dan dat ik hem voor een paar honderd euro verpats.

Digitaal even niet bereikbaar
We hebben al een week geen internet meer. Dat is wennen zeg. We hebben het wel over laten zetten en hopen dat het volgende week weer werkt. We gaan de computer niet aansluiten dus ik hoop dat mijn laptop snel gemaakt is dan zijn we weer digitaal. Doordat we werken en internet het daar altijd doet kunnen we de meeste mail e.d. wel bijhouden. En de blog.....ook haha. (wanneer het werk het toelaat). Ook op het werk is het druk.

Opa update
Vandaag komt Sibylla naar Nederland en dat is voor opa weer goed. Gisteren ging het even wat minder. Hij had er geen zin meer in. Terwijl ik echt heel positief was vorige week. Hij ging tussen de vrouwen zitten in de recreatiezaal en had best weer wat praatjes. Ik was vrij vorige week en ging elke dag minstens 2 uur naar hem toe. Ik ben er kind aan huis inmiddels. Deze week werk ik weer en moet ook nog een huis leeghalen en dingen regelen dus ik ben wat korter op bezoek. Donderdag en vrijdag nog even vrij om de laatste dingen te regelen. Kan me al verheugen op de dansavond zaterdag 6 maart. De Big band De Zendmasters geven weer een swingend optreden. Sibylla gaat ook mee. Gezellig.

1 opmerking:

  1. Dat is best wel een drukke tijd geweest zeg! Een verhuizing en een verbouwing, ik geef het je niet na. En dan ook nog het internet overzetten, dat ging bij mij echt fout, heb meer dan een maand zonder gezeten!

    BeantwoordenVerwijderen