maandag 22 februari 2010

Update Opa en Opa's huis

Update Opa
Het gaat gelukkig stukken beter met opa. Hij hoeft niet meer aan de zuurstof, het vocht reguleert beter en hij ging gisteren voor het eerst alleen naar de conversatiezaal en zat daar gezellig tussen de vrouwen. Dat gaat de goede kant uit. Ik bezoek hem elke dag. Ik doe zijn was en poets elke dag zijn tanden. Dat gaat niet al te moeilijk, het is een kunstgebit. :-). Hij zegt dat hij het niet meer redt tot de 100. Wat wel grappig is, is dat wanneer hij honderd wordt hij geen groot feest meer wil geven. Alleen de mensen die hem nu ook komen bezoeken. Hij redt het wel denk ik. :-).

Gisteren ging mijn moeder mee. Na ruim twee uur gingen we weg en hij vroeg nog of we AL weg gingen. Hij heeft al die bezoekjes echt nodig. Dat houdt hem echt in leven.

Update Opa's huis
Opa's kamer is echt mooi geworden met het nieuwe zeil erin. (foto links) De vloerbedekking in de woonkamer ligt erin, het is mooi opgeknapt (foto rechts).We zijn nog niet klaar met alles, maar we zijn alles aan het schoonmaken en opruimen en weggooien. Dus we zijn niet met één maar met twee huizen bezig. 

Wie wat bewaard, die heeft wat
We hebben opa gisteren ook verteld dat hij de nieuwe vloerbedekking zelf betaald heeft. Er lag nog Nederlands geld onder zijn oude vloerbedekking. Hilarisch!! Hij moest er zelf ook wel om lachen.


Update verhuizing
Gisteren hebben mijn ouders al wat ingepakte dozen mee naar hun huis genomen. Dan kunnen wij die ruimte weer gebruiken om meubels enzo op te slaan. Het valt niet mee om een heel huis in één kamertje te stoppen. Natuurlijk is er al veel weg, maar aan het eind van de rit hebben we waarschijnlijk geen geld meer over, dus we moeten al die meubels weer gebruiken. Deze week heb ik vrij dus we gaan verder. Donderdag en vrijdag is André ook vrij en we hopen dan de oversteek te kunnen maken.
Ga zo de aannemer bellen dan weten we wanneer we het huis uit moeten. Het blijft spannend.

3 opmerkingen:

 1. Dat ziet er netjes uit!
  Wat een klus zeg. Gelukkig nemen jullie niet zo veel hooi op jullie vork.........

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er schitterend uite! Sterkte met alle drukte & spreek binnenkort even een etentje bij ons af, om lekker bij te komen? :)
  Groetjes, Maaike & Frank

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Magda en familie,
  Wat een gedoe zeg maar gelukkig gaat het met opa weer wat beter. Leuk om jullie verbouwing via deze blog te volgen. Heel veel succes. Ronald

  BeantwoordenVerwijderen