dinsdag 30 maart 2010

Plafond erin

Niet alleen zit het dak erop, maar ook het plafond zit er al in. De schuur, wat zo de berging wordt (is een schuur ook niet een berging), is geïsoleerd en de muren en plafond zijn helemaal klaar. Elke dag staan we weer versteld wat er gedaan is. Martin is misschien ook niet altijd blij met mij. Ik lig nogal eens wakker en dan bedenk ik weer iets. Martin lost het dan op. Toch nog een elektriciteitspunt in de aanbouw. Het is echt moeilijk om nu al te bedenken waar de lamp moet komen. We weten nog niet eens waar de tafel komt. Eerst maar even bekijken hoe het eruit ziet.
We hebben toch al wat gekocht voor het nieuwe huis. De rentepunten zouden vervallen dus hebben we 2 oranje fatboys gekocht. Die komen altijd van pas. Is het niet in onze woonkamer, dan wel in de tuin. De kids zaten er ook al op te azen, dus dat komt wel goed.
Ook is de elektriciteit vandaag verzwaard, dat moet ook wel met al die extra ovens en een quooker. We hoeven zo direct niet meer na te denken of we de vaatwasser wel aan kunnen zetten wanneer we aan het wassen en/of drogen zijn. Heerlijk lijkt me dat. Hoewel we dat natuurlijk al acht jaar gewend zijn.
Morgen gaat de achterpui erin en boven komen ook de openslaande deuren erin.
We hebben samen met de buurman de stenen uitgezocht. Het worden de stenen met hetzelfde uiterlijk maar die iets dunner zijn.

Opa update
Met opa lijkt het nu iets beter te gaan. Hij loopt weer, hij eet weer. Alleen hij heeft te weinig zuurstof. Hij redt het wel even zonder extra zuurstof, maar zijn zuurstofgehalte is nog echt te laag. Na een tijdje zonder extra zuurstof moet hij echt weer aan de machine. Hopelijk hoeft hij niet naar het ziekenhuis want dan zijn we bang dat het snel weer slechter gaat. Wanneer zijn zuurstofgehalte niet hoger wordt moet hij donderdag naar het ziekenhuis. Hij doet echt zijn best dus we hopen het beste.
Posted by Picasa

Geen opmerkingen:

Een reactie posten