woensdag 31 maart 2010

Achterpui erin


De achterpui zit erin. André ziet het al helemaal zitten in het zonnetje. De fatboys zijn ook al geleverd, daar had ik nog niet echt op gerekend. Meestal duurt het wel een week of zes. De kozijnen voor de dakkapel en de voorpui zijn ook al geleverd. Mijn vader poseert er bij. Op onze slaapkamer zitten de openslaande deuren er ook al in. Het ziet er echt mooi uit. Wanneer het mooi weer is volgende week dan wordt de dakkapel geplaatst. Wat wellicht nu tegen zit is dat de stenen om de buitenkant af te maken er nog niet zijn. Dat zou betekenen dat Keune niet verder kan volgende week. We zullen het wel zien. Het gaat tot nu toe van een leien dakje. We horen van anderen dat de mannen heel netjes werken. Dat schijnt niet overal zo te zijn. Het is onze eerste verbouwing op deze schaal dus we hebben weinig vergelijkingsmateriaal. Wij zien het in ieder geval zonnig in.

Opa update
We weten nog niet of opa morgen naar het ziekenhuis moet. Hij heeft echt weer leuke verhalen over vroeger en het lijkt heel goed te gaan. Hij doet echt zijn best om goed te eten. Ik ga na het eten naar hem toe.
Posted by Picasa

2 opmerkingen:

  1. Fijn te horen, dat het weer de goede kant op gaat met Opa! Enneh ... wie is jonge surfgod op de foto toch?!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heeft hij wel door dat hij voor het grootste deel in de schaduw staat....? En dat is best nog wel een groot oppervlak wat dan koud blijft. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen