dinsdag 16 maart 2010

Ik heb een vader in Australië en die komt, hiep hoi!

Zaterdagochtend om 6.25 uur komen mijn ouders aan op Schiphol. We gaan dus weer verhuizen, maar nu intern. Het wordt vast heel gezellig en voor opa is het natuurlijk ook heel leuk. Het wordt wel druk maar hopelijk geeft het op andere fronten ook weer wat rust. We voeden opa nu bij met ons eigen voedsel. Sibylla had gisteravond gekookt en heeft wat naar hem toegebracht. Hij heeft het opgegeten. (weet niet of hij het ook lekker vond).

Huis update
Het gaat best hard. De balken om het huis op te vangen zitten erin. We moesten een kleine aanpassing doen. Er blijft een klein stukje muur staan omdat anders de badkamer misschien naar beneden valt. Dat kunnen we niet hebben natuurlijk. De balk die dat had moeten ondersteunen moest veel te laag komen dus dat ging niet. Het plafond wordt ook iets lager dan we gehoopt hadden, maar ja het is niet lager dan we gewend waren dus we kunnen ook daar mee leven.
Mijn laptop is nog steeds niet gerepareerd dus het is iets meer werk om foto's te uploaden. Hopelijk komt het daar snel goed mee.
Vandaag wordt de vloer gestort van de uitbouw, ben benieuwd.

3 opmerkingen:

 1. Is van het weekend dan de hele familie in Nederland....................................
  ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt als hectisch, maar ook heeeeel gezellig! Veel plezier & groetjes aan opa & Sybila!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nee hoor nog niet de hele familie hahah

  BeantwoordenVerwijderen