zaterdag 12 juni 2010

Opa update en beetje huis

Het gaat redelijk goed met opa. Hij kwam fantastisch uit de operatie, maar  heeft in het ziekenhuis weer een longontsteking gekregen.  Die is ook al weer weg. De antibiotica werken goed. Komt natuurlijk ook omdat hij bijna nooit antibiotica heeft gehad in zijn leven.
In de tussentijd is er wel weer het een en ander gebeurd, maar dat vertel ik liever persoonlijk dan in een blog te zetten. :-) Sibylla is geweest en is ook al weer weg. Ze heeft wat 'heeling' gedaan. Wie weet helpt het net zo goed als de vorige keer. Opa is het wel eens dat hij niet meer alleen thuis kan wonen. Ben blij dat hij het zelf in ziet. Nog geen nieuws over Bovenwegen, maar volgende week mag hij wel het ziekenhuis uit. Ik kan hem niet meer elke dag bezoeken. Ik zie dat hij het jammer vindt, maar hij snapt het wel.
In de tussentijd zijn we lekker bezig in het huis. Op zolder zijn alle muren geschilderd. En het houtwerk is in de grondverf gezet. Veel dank aan Aalt, die ons regelmatig komt helpen.
Vandaag hebben we een tennisreünie met André's oude tennisteam, dus kan het lekker drogen. Zondag en maandag weer verder schilderen. De zolder duurt het langst. Met al die hoekjes en afdek-latjes, Pffff wat een werk. Maar we gaan gestaag door, want willen zo snel mogelijk weer in ons eigen huis.
Grappig detail is dat toen Sibylla weg ging Jelle hier kwam logeren. Zijn ouders zijn even een paar dagen weg en ik heb aangeboden dat hij hier komt. Is ook leuk voor Evan, vooral omdat we vandaag weg zijn, is hij hier met zijn beste vriend. Het lijkt wel of we nooit met het gezin hier in het huis zijn, er komt iedere keer weer een logee. Ben zo benieuwd wie de volgende gast is :-).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten