dinsdag 15 juni 2010

Huisje

We zijn heel druk met schilderen. Hebben ook al wat dagen vrij genomen om te schilderen. De zolder schiet al aardig op. Nog een paar deuren voor de tweede keer en dan is dat klaar. De kids en ik hebben gistermiddag alvast vloerbedekking uitgekozen voor de slaapkamers. Mooie kleur grijs. Met al die witte (RAL 9010) muren wordt het een blank canvas wat we allemaal anders inkleuren. Het wordt vast mooi.
Gisterenmiddag zijn Aalt en André ook alvast begonnen met de 1e verdieping. Dus langzaamaan werken we naar beneden toe. Nee klopt, we hebben idd geen voetbal gekeken. We luisteren wel naar de radio terwijl we klussen dus de stand was wel bekend. :)

Net terug van een werkbezoek aan de ggd.
Nog even de foto's op het net zetten en mail lezen en dan ben ik morgen weer vrij. Ga ik weer verder klussen. We willen zo graag weer ons huis in. Ga zo nog even een plattegrond maken met alle afmetingen voor de vloerbedekking en dan ga ik weer naar Utrecht. Misschien dat ik dan ook nog even naar opa ga. Ik kom er dan praktisch langs. Het is toch wel moeilijk om te bloggen wanneer je zo druk bent om alles te regelen. Ik meld me weer wanneer we met de benedenverdieping beginnen.
Posted by Picasa

2 opmerkingen:

 1. Looking great Magda! You aren't missing anything with the World Cup so far - I think they are waiting for you to finish painting before it gets exciting!

  Keep up the good work and tell Opa we love him.

  Love and kisses,

  I-Cheng
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi, het ziet er echt al heel goed uit. Wat een werk zijn jullie aan het verzetten zeg! Petje af. Lfs, Nat

  BeantwoordenVerwijderen