maandag 8 februari 2010

Iet gaet oan!

Iet geat oan!
of in gewoon Nederlands, we gaan door!!!
Woensdag weten we nog meer. Het voelt nu nog een beetje ogen dicht en springen, maar soms moet je risico's durven nemen. We skippen niets, we beginnen en zien wel waar het schip strandt. We hebben vertrouwen in onze bevriende aannemer Martin, die het zware werk uitbesteed aan een bevriende onderaannemer. De besparingen zullen in de materialen gaan zitten. Goed is goed genoeg!

Verhuizen
Waarschijnlijk moeten we 1 maart al verhuizen naar Opa. Pfff wat een werk zeg. We zijn al tijden bezig om alles op te ruimen, uit te ruimen, weg te gooien en het restant in dozen te pakken. Het eind is echt nog niet in zicht. Waar laten we al die zooi? .........Rustig blijven. Gewoon doorwerken.

Nog meer goed nieuws
Opa gaat morgen naar een ander verzorgingstehuis, dat is in ieder geval ook goed nieuws. Hij werd een beetje depressief in dat tehuis. In Bovenwegen zullen ze in ieder geval ook wat meer aan revalidatie doen. Daarbij kunnen de buren hem nu makkelijker bezoeken. Dat is in ieder geval een fijn gevoel. En hij is niet thuis wanneer wij zijn hele huis ombouwen. Ook een fijn gevoel. Zo weet hij niet dat we zijn slaapkamer ook een make-over gaan geven. Sibylla en ik hebben al mooie vloerbedekking gehaald. Verder willen we ook in de woonkamer tapijt leggen. Zodat hij niet struikelt over de losliggende kleden en vallende gaten. We weten nu al dat hij dat niets vindt, maar we doen het toch.

Beetje tegenslag
Helaas heb ik momenteel ook nog een tenniselleboog, dat is dan weer wat minder. Maar ja dat alles van een leien dakje zal gaan heb ik echt al opgegeven. Ik kan gelukkig heel veel links. En heb 2 fantastische kids die mij natuurlijk goed helpen.

2 opmerkingen:

  1. Ik weet wel een plek waar je alle zooi kwijt kunt ... kijk hier maar eens:
    http://www.zeist.nl/content.jsp?objectid=16773

    Groetjes! Maaike

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer genoeg komen ze maar eens per maand en raad eens wat? Ze zijn net geweest, dus vaak zelf heen en weer rijden denk ik.

    BeantwoordenVerwijderen