vrijdag 29 januari 2010

Offertes geopend; echt slecht nieuws

De offertes zijn geopend, het eerste slechte nieuws. Zoals we willen kan het in ieder geval niet. We moeten 50% meer uitgeven of schrappen en herindelen. Dat is echt een tegenvaller. We hadden aangegeven wat ons budget is, maar helaas is daar met het bestek niet echt rekening mee gehouden. Er stonden wel heel dure dingen in (waar we niet om gevraagd hadden). Ok, traantje wegpinken en doorgaan. Het hoort erbij natuurlijk. Maar ja ik ben een zondagskind dus denk dat alles ineens goed gaat. :).

Het is even een periode van slecht nieuws.
Het begon met mijn laptop die ik een maand kwijt ben (hij kan er niet eens tegen dat ik erop ging staan, raar he).
Mijn Ka'tje moest voor de keuring en de prijs om hem weer ok te krijgen .... daar heb je bijna een nieuwe voor. :-(. We willen nog wat overhouden voor na de verbouwing, maar op deze manier vliegt het geld wel weg.
Opa heeft zijn schouder gebroken. Hij schaamt zich ervoor dat hij met een stok loopt en daarom ging hij achterom over het spiegelgladde onverharde gedeelte. Hij zit tijdelijk in een verzorgingstehuis. Echt rot voor hem.
'Elk nadeel heb natuurlijk ook z'n voordeel'. We kunnen wel alvast de voorbereidingen treffen om alles voor te bereiden voor de tijdelijke verhuizing. We gaan namelijk tijdelijk bij Opa wonen tijdens de verbouwing. Dat is makkelijker te realiseren wanneer hij er niet is. Ook al weten we nu nog niet wanneer alles echt gaat beginnen, we gaan door. En Sibylla is overgekomen uit Engeland, dus we hebben extra hulp. En het is ook gezellig dat ze er is.

2 opmerkingen:

  1. Ai, dat is balen! Maar na sneeuw en ijs komt zonneschijn. Gezellig dat Sybilla er is! Doe haar de groetjes van ons :) En geef opa ook een knuffel & beterschap!!
    Groetjes, Frank & Maaike

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi Mag, Niet de beste periode begrijp ik. Het hoort er allemaal bij. Take care! Nat

    BeantwoordenVerwijderen