donderdag 8 juli 2010

De trap wordt al mooi!


De trap wordt al mooi.
We wilde het eerst laten doen omdat we er erg tegenop zagen om het zelf te doen. Uiteindelijk valt het wel mee. André heeft de verf eraf gebrand. Het is wel wat werk, maar het is te doen. Waarschijnlijk doen we er wel wat langer over dan de specialist, en misschien wel iets minder strak, maar wel zelf gedaan. Vanavond wordt de trap naar zolder in de laatste laag gezet en de trap naar beneden de eerste laag. Die zit nu in de grondverf. Nog even uitzoeken wat we doen om niet van de trap te glijden. Halve maantjes zijn echt 'not done'. Misschien toch van die strippen.

De vloer is gelegd
De vloer in de woonkamer is gelegd. (de foto is van een stukje van gisteren).  Vanavond wordt hij geschuurd, geolied en gepolijst. Dan kunnen we er 2 dagen niet op lopen. Vrijdag is opa jarig dus dat komt mooi uit. Maar wat gaan we zaterdag doen? Zondag gaan we, als het een beetje mee zit, inruimen. Zou leuk zijn wanneer we de finale in ons eigen huis kunnen kijken.

Nog genoeg te doen.
We moeten best nog het een en ander doen. De plinten moeten geplamuurd, geschuurd en geschilderd worden, daar zitten we natuurlijk helemaal niet op te wachten, maar ja het hoort erbij. Die laatste dingetjes. Verder moeten er ook nog plinten op zolder en onze slaapkamer. De trapleuning naar zolder is er nog niet, maar het komt allemaal.Wanneer we binnen klaar zijn dan is er nog zo iets als de tuin. Dat is echt nog een afval stortplaats. We hoeven ons voorlopig nog niet te vervelen. ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten