donderdag 5 augustus 2010

De laatste loodjes

Geen tijd
Sorry allemaal, al die tijd geen foto's geen berichten. Na de heerlijke week vakantie op Ameland zijn we als een gek begonnen om de laatste dingetjes te doen. Gewoon heel druk om alles in ons huis te krijgen, dozen uit te pakken kasten te scoren en in te richten en wanneer je denkt dat het er allemaal in zit komt er toch weer een doos tevoorschijn. Het geld is op, maar kleding hoef ik voorlopig niet te kopen, ik heb echt genoeg :).

We dachten alles in een week wel weer in ons huis te krijgen, tenslotte hadden we ook niet meer tijd genomen om uit het huis te komen. Wat valt dat tegen zeg. We zijn al 2 weken bezig en nog zijn we niet klaar. Heel af en toe nemen we ook de tijd om te ontspannen, het is tenslotte ook onze vakantie, maar alles staat toch in het teken van alles weer op z'n plek. We hebben meer ruimte maar toch blijkt het moeilijk om alles er op de goede manier in te krijgen. En we hebben nog niet alles overgehaald er liggen nog spullen bij opa pfffffff.
 
Opa
Om over opa te spreken. Het gaat goed met z'n heup. Hij loopt heel goed met de rollator. Aan de ene kant wil hij naar huis en aan de andere kant ziet hij ook wel in dat hij niet alleen daar kan wonen. Volgende week maar even bij Heerenwegen kijken. Daar kan hij zelfstandig wonen, maar wel met verplegend personeel in het huis.
 
Opa's huis
Omdat volgende week Sibylla met kinderen en kleinkinderen overkomen naar Nederland en in Opa's huis gaan zitten, moeten we ook daar toch nog wel het een en ander doen. Na de vakantie waren er overal slakkensporen. We hebben dus toch maar slakkenkorrels gestrooid. Dat is natuurlijk niets wanneer die kleine kinderen in dat huis zijn.
 
Maaike is nog een ochtend komen helpen met schoonmaken en eebn tafel weer in elkaar zetten. Helaas staat deze tafel nu buiten omdat we van Martin hun oude tafel hebben gekregen. Die was net iets smaller. Mijn moeder heeft nog geholpen om de kasten iets beter in te ruimen. En Aalt onze vaste klusser blijft ons bijstaan met het betere timmer- en boorwerk.
Evan heeft nu een echt bureau de trappen zijn uitglijvrij, de leuningen hangen weer. De keuken werkt prima. Al meerdere malen gekookt. Nog niet alle functies uitgeprobeerd en ook de stoomoven nog niet, maar .... wanneer we het huis ingeruimd hebben dan gaan we wat dingen uitproberen. Foto's volgen wanneer het weer kan......

2 opmerkingen:

  1. Als je de tafel nou een buitenverfje (heet dat dan een beitsje) geeft, kan je hem daar houden! Is mijn noeste arbeid tenminste niet voor niets geweest! ;-)
    Succes met de laatste loodjes!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zou dat stukje over die kleding weghalen. Zo gaat hij je eraan houden...... ;-)

    BeantwoordenVerwijderen